VELKOMMEN

Sommersæsonen er i fuld gang!

Vi har klubaftener hver tirsdag frem til oktober - se forbi pladsen hvis du er interesseret i at se et bredt udvalg af modelflyvere.

Kommende arrangementer kan du finde mere om her: LINK

Vinger Over Viborg 2021!

Lørdag d. 26/6 afholder klubben årets modelflyvearrangement - Skalaflyvere og skalaflyvning når det er bedst. Arrangementet starter fra kl. 10.00 og slutter ved 16 tiden. Der vil deltage piloter fra hele landet. Tá familie og venner med på pladsen, grillen er tændt, og kaffe er klar på kanden. Der vil være masser af flotte flyvere både i luften og på jorden som kan nærstuderes.

OBS - NYE Droneregler 1/1-2021

EU OG TBST HAR UDSENDT NYE REGLER FOR FLYVNING MED DRONER, HERUNDER OGSÅ MODELFLY. LÆS HOVEDPUNKTERNE HER. LINK

MASSER AF STEMNING I VORES GALLERI

Husk at se forbi vores galleri - vi opdaterer løbende med stemningsbilleder fra klubaftener og arrangementer. LINK